Kalastusmatka: perusreissu

Maksimissaan kahdeksan tunnin pituinen perusreissu on täysimittainen kalastusmatka joka määräytyy kalastussesongin ja asiakastoiveiden mukaan. Kohdekaloina ovat sopimuksen mukaan pääsääntöisesti hauki, ahven ja kuha. Keväällä ja syksyllä on hyvät mahdollisuudet yli metrin mittaisiin suurhaukiin, herkullisen ja viihdyttävän ahvenen pääsesonki ajoittuu myöhäiskesään sekä syksyyn, kuhaa taas pyydetään loppukeväästä aina syksyn viimeisille hetkille asti. Sesonkiaikana eli keväällä ja syksyllä tarjoan myös mahdollisuuden haastavaan mutta palkitsevaan meritaimenenkalastukseen. Kalastusopas suosittelee varauksen yhteydessä kohdelajia asiakkaan toiveiden ja kalastuskokemuksen mukaan.

Kalastusopas neuvoo kalastusmatkan aikana asiakkaita kalastusvälineiden optimaaliseen käyttöön, aina oikeasta viehevalinnasta vieheiden uittotekniikkaan, kohdekalojen käytökseen ja erilaisten säätyyppien vaikutukseen kalastuksessa.

Kalastusmatka kulminoituu kauniissa saaressa nautittavaan lounaaseen, jonka voi tilata erikseen varauksen yhteydessä.


Hinta 600 euroa + alv 10%. Kalastusluvat eivät kuulu hintaan, mikäli asiakkaat toivovat että kalastusopas hankkii ne, veloitetaan lupien hinnat erikseen.

Useita ruokailuvaihtoehtoja joiden veloituksesta ja toteutuksesta sovitaan reissun varauksen yhteydessä.

Kaikki kalastusvälineet ja pelastusliivit sekä kelluntahaalarit sisältyvät hintaan.